Storybar på Magasinet

Publicerad 9 november 2017

Stäng

Kontakt

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se

Storybar fortsätter växa och bjuder in till nya samarbeten - Stora gästnamn från filmbranschen och mer musikunderhållning.

Den 15 november öppnar dörrarna till Storybar på Magasinet. Det är för tredje året i rad som evenemanget äger rum i Falun och i år med ett fullproppat program där gäster från filmbranschen och musikscenen i Dalarna bjuder på en innehållsrik och underhållande kväll.

Årets Storybar öppnar upp för nya intressanta samarbeten där Dalapop är ny medarrangör och kommer att fylla Storybar med musikunderhållning av Dala-artisterna Hanna Turi och Erik Sundin.

"Det känns fantasiskt med ännu en till samarbetspartner och Dalapop är ett värdefullt tillskott till både Dalarna och nu till Storybar!" säger Daniel Wallentin, verksamhetschef på Film i Dalarna.

Kvällens gäster från filmbranschen är regissören Ivica Zubak som gjort biosuccén "Måste Gitt" som hade premiär i januari 2017. Anna Wallmark som producerat tv-serierna "Full Patte" och "Farang" densistnämnde med Ola Rapace i huvudrollen och även Jon Nohrstedt som producerat den omtalade filmen "Borg" som handlar om tennislegendaren Björn Borg som hade premiär nu i september 2017.

Tid

15 november kl. 17.30

Plats

Magasinet, Falun

Gratis inträde

Kontaktperson

Mathilde Dedye, filmkonsulent Film i Dalarna
mathilde.dedye@filmidalarna.se
023-262 75