Psykolog på BUP mottagningen i Borlänge 50:2018:743 - Landstinget Dalarna

Psykolog på BUP mottagningen i Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är leg. psykolog och som vill vara en viktig del i utvecklingen av barn- och ungdomspsykiatri här hos oss. Målgruppen är barn och unga 0-17 år och deras föräldrar.

Arbetet består av bedömning och behandling. Utvecklingsarbete hos oss förs kontinuerligt.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Vi vill gärna att du har kunskap och erfarenhet av diagnostik, utredning och behandling av målgruppen. Du är intresserad av att arbeta kliniskt och evidensbaserat, samarbeta i enskilda ärenden, utvärdera behandlingsinsatser, föreläsa för allmänheten och utveckla fungerande och effektiva arbetssätt.

Personliga egenskaper
Vi söker en positiv, flexibel person med genuint intresse för barn och deras familjer. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara öppen för samarbete mellan kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi kan erbjuda ett brett, omväxlande och intressant arbete på en dynamisk arbetsplats med god sammanhållning och teamkänsla. Vi erbjuder dig kontinuerlig handledning.

Varmt välkommen till ett glatt och härligt team.
Välkommen med din ansökan.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.