Barnmorska tv FAMILJECENTRALEN, Vårdcentral Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Barnmorska kom till oss!
Familjecentralen i Avesta kommun - behöver dig.

Du kommer att få arbeta i fantastiskt team bestående av: barnmorskor, BHV-sjuksköterskor, distriktsläkare, psykolog, familjebehandlare och förskollärare, alla under samma tak.
Som barnmorska i primärvården arbetar du med mödrahälsovård, föräldrautbildning, preventivmedelsrådgivning och förskrivning, gynekologiska hälsokontroller och STI-provtagning. Arbetet innefattar även telefonrådgivning.
Arbete på Ungdomsmottagning kan också bli aktuellt.

Kvalifikationer

Leg barnmorska med förskrivningsrätt.
Arbetet är självständigt vilket kräver god struktur, initiativförmåga och flexibilitet. God samarbetsförmåga och gott omdöme värderas högt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av arbete som barnmorska i primärvård ses som meriterande.
Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.