Skötare till Psykiatriska mottagningen Falun 50:2018:742 - Landstinget Dalarna

Skötare till Psykiatriska mottagningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Psykiatriska mottagningen i Falun består av 2 enheter båda placerade i samma byggnad i gamla Tingshuset på Parkgatan 19.

Vi söker nu en skötare till vår mottagning.
Innehållet i den psykiatriska verksamheten baseras på ett helhetsperspektiv vilket omfattar medicinska, psykologiska, omvårdnads och sociala aspekter.

I arbetsuppgifterna ingår att vara Fast vårdkontakt med fokus på omvårdnad, delta i gruppverksamhet samt förekommande behandlingsarbete som vi bedömer lämpligt utifrån utbildning och kompetens.

Du kommer att arbeta med individuella kontakter men även i team med andra medarbetare tillsammans med patienten. Ibland kräver vårdbehovet ett samarbete med kommun och andra vårdgivare viket innebär att man medverkar i samordnad vårdplanering (SIP).
Du kommer även att få göra planerade hembesök men även akuta insatser vid behov.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet, YH-utbildning Skötare inom Psykiatrisk verksamhet 400 poäng eller motsvarande relevant utbildning.

Det är meriterande att du har programfördjupning Psykiatri och Samhällsbaserad psykiatri. Meriterande är Steg 1 utbildning KBT eller erfarenhet av psykiatriskt arbete.

Vi söker dig som är intresserad av psykiatri och som vill vara mad att utveckla verksamheten. Du förväntas kunna ta beslut och hantera förändringar och vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan påbörjas under pågående annonsering.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.