Legitimerad Psykolog till BUP Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns det betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi som Dalarnas största arbetsgivare är en viktig del av utvecklingen.

Arbetsuppgifter

Psykologens arbetsuppgifter är bedömning och behandling av barn, ungdomar och deras familjer. I arbetet ingår också utredning och diagnostik av barn och ungdomar med bland annat emotionella och neuropsykiatriska svårigheter. Konsultation ingår som en naturlig del i arbetet kring barnen, ungdomarna och deras familjer.

Personalen består av behandlingsassistenter, sjuksköterskor, sekreterare, psykologer och socionomer ca 18 personer. Vi har även tillgång till barnpsykiatriker. Det finns en regelbunden samverkan med habiliteringen, barn- och ungdoms- medicin, vuxenpsykiatrin, socialtjänst och skola.

Vi ska under hösten 2016 utbilda våra psykologer ytterligare i utredning.

Kvalifikationer

Du är leg psykolog.
Du har erfarenhet av bedömning, utredning och behandling av barn, ungdomar och deras familjer.
Om du har specialistkompetens inom neuropsykologi är det ännu bättre. Har du också ambitionen att fördjupa dina kunskaper och dela med dig, så kommer du att trivas hos oss.

Du gillar att samarbeta med andra, både internt inom BUP men även externt med våra vårdgrannar.
Du gillar att det händer saker som inte är planerade utifrån barnens och ungdomarnas behov och är flexibel i att kunna förändra din dag utifrån detta. Vi fäster stor vikt vid personlig lämlighet.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.