Rehabiliteringsassistent, vik. arbetsterapi Gerrehab Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Rehabilitering inom slutenvård av patienter med ffa. stroke, traumatiska hjärnskador, spinalskador och ortopediska skador. Assistera arbetsterapeuter i behandling samt självständigt utföra träning/behandling i vardagliga aktiviteter såsom förflyttningar, personlig vård, hantverksaktiviteter efter delegering av arbetsterapeut.
Verksamhetsrelaterade arbetsuppgifter samt hjälpmedelshantering ingår.
Utveckling av aktiviteter som används i tränings/behandlingssyfte.

Kvalifikationer

Utbildning till Rehabiliteringsassistent eller motsvarande, intresse för rehabilitering samt god initiativförmåga är ett krav.
Arbetet kräver flexibilitet, god förmåga att samarbeta och att kunna hantera varierande arbetsmängd och fysisk belastning.
Meriterande är kreativitet och erfarenhet inom skapande och hantverk.
Datavana och körkort erfordras.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.