Anestesisjuksköterska, Anestesiavdelningen Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi söker nu anestesisjuksköterskor till Anestesiavdelningen på Falu lasarett.

Arbetsuppgifter

Operationsavdelningen har två huvudsektioner; kirurgi/gynekologi och ortopedi mellan vilka du roterar.
ÖNH-operation är en egen avdelning där käkkirurgi och ögon ingår och som bemannas av anestesisjuksköterskor från Centraloperation.

Som anestesisjuksköterska arbetar du på andra kliniker utanför Centraloperation t ex röntgen, mag- och tarmenheten och hjärtmottagningen.

Anestesisjuksköterskan ingår i sjukhusets larmkedja och åker på ambulanstransporter med patienter som kräver annan vårdnivå på annat sjukhus.
Vi har ISP (individuell schemaplanering) på kliniken och arbetet innefattar dag/nattjänstgöring.

Som anestesisjuksköterska får du ett omväxlande och stimulerande arbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård.

Vi söker dig som
- är trygg i din yrkesroll
- är flexibel
- är engagerad och lyhörd
- uppskattar teamsamverkan

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.