Barnmorska till akademisk Vårdcentral Gagnef

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen att söka jobb hos oss!
Vi har 10.200 listade och är ca 50 stycken engagerade medarbetare.
Vårdcentralen ligger 2 mil norr om Borlänge och ca 3,5 mil från vårt länssjukhus i Falun. Pendlingsmöjligheter finns med allmänna kommunikationsmedel så som tåg och buss då Gagnef ligger på sträckan Stockholm-Mora.

Som barnmorska hos oss kommer du att arbeta på Familjens hus och det är en väletablerad familjecentral med fem verksamheter från kommun och landsting.

Du kommer att få arbeta i team bestående av: BHV-sjuksköterskor, distriktsläkare, psykolog, logoped, barnmorska, familjebehandlare och förskollärare, alla under samma tak.

Du har sedvanliga arbetsuppgifter enligt landstinget Dalarnas riktlinjer som åligger en barnmorska i primärvården.

Är du intresserad av forskning finns möjlighet att utforma din tjänst med forskningsinriktning. Samarbete sker då med Centrum för Klinisk Forskning i Falun.

Kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet så som engagemang och professionellt bemötande.
Körkort.
Goda kunskaper i svenska språket.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.