Skötare med vårdadministartiva arbetsuppgifter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin med ansvar för psykiatrisk akutvård, slutenvård, missbruks-och beroendevård samt specialistvård för patienter med ätstörningar. Kliniken har verksamhet både i Säter och Falun.

Avd 93 behandlar främst patienter med förstämningssyndrom, personlighetsstörningar och i viss mån psykotiska syndrom. Vi har ett nära samarbete med klinikens ECT-enhet.

Arbetsuppgifterna består av vårdadministration och viss samordning med vårdgrannar.
Arbetstiden är dagtid måndag - fredag, helgfria dagar.

Kvalifikationer

Du är utbildad skötare eller undersköterska. Du bör också ha erfarenhet av vårdadministration som förekommer på vårdavdelning. Erfarenhet av psykiatri är meriterande.

Vi söker dig som har god organisations- och samarbetsförmåga samt är serviceinriktad och noggrann. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.