Sjukbilspersonal extrabil Sälen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Utföra patienttransporter, lättar sjukvård förekommer, för Ambulanssjukvårdare/Undersköterska i Sjukbil (liggande sjuktransport).
Tjänstgöringen är mestadels förlagd till ambulansstationen i Sälen, men det kan även förekomma arbetspass vid ambulansstationen i Malung. Flexibel schemaläggning gäller.
Avser säsongsanställning under perioden 180101-180415.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lägst Undersköterska/Ambulanssjukvårdare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande om du arbetat inom ambulanssjukvården/sjuktransport tidigare.
B körkort är ett krav.
Du förväntas ha genomgått ambulanssjukvårdens anställningstester.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.