Medicinsk sekreterare, BUP-mottagningen Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

BUP Dalarna arbetar för att utveckla vårdprocesser på specialistnivå och söker nu en sekreterare på heltid till mottagningen i Borlänge.
BUP Dalarna är en länsövergripande verksamhet. Mottagningen i Borlänge är en av fem öppenvårdsmottagningar som är spridda i länet för närhet för familjerna och till våra samarbetspartners/vårdgrannar.
Länsgemensamt finns en akut- och korttidsavdelning, ätstörningsenhet, familjeterapienhet samt ett neuropsykiatriskt kompetenscentrum.

Vi arbetar för ett samlat BUP Dalarna där tillgången till specialistnivås kompetenser ska erbjudas alla barn och unga i länet.

BUP mottagningen i Borlänge är en verksamhet för barn, ungdomar och familjer som bor i kommunerna Borlänge, Gagnef och Säter.

Vi är ett tvärprofessionellt team bestående av kuratorer, psykologer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, specialpedagog, behandlingsassistenter och sekreterare.

Du kommer att jobba med allehanda administrativa uppgifter som förekommer vid vår mottagning, inklusive receptionsarbete. Därmed kommer du att vara vårt ansikte utåt, vilket innebär externa kontakter med patienter, familjer och vårdgrannar m fl.

Kvalifikationer

Du bör ha god förmåga och erfarenhet av att samverka såväl internt som externt.
Du har intresse för att delta i mottagningens utvecklingsarbete och har goda datorkunskaper. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Urval och kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.