Legitimerade dietister till primärvården Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vill du bo i Dalarna och vara med och utveckla ny dietistverksamhet i primärvård? Är det viktigt för dig med ett nära samarbete med andra primärvårdsdietister i länet? Vill du utveckla e-hälsa? Då är du välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Dietistverksamheten i primärvården i Dalarna är under uppbyggnad och vi behöver fler dietister; en i Avesta och en i Mora.

Som dietist i primärvården arbetar du med nutritionsbehandling av patienter såväl enskilt som i grupp.
På sikt ska även dietisttjänster inom området e-hälsa utvecklas.
Vårt mål är att behandlingen ska bygga på vetenskaplig grund och följa en strukturerad modell där utredning, bedömning, åtgärd och uppföljning är viktiga delar.

Du ger stöd och fortbildning inom nutritionsområdet till övrig vårdpersonal och arbetar med att utveckla behandlingsformer och informationsmaterial.
Du kommer att arbeta på flera vårdcentraler inom ditt geografiska område.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist, gärna med magisterexamen. Det är meriterande med tidigare erfarenhet som dietist inom olika områden liksom intresse för utvecklingsarbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.