Sem vik Sjuksköterska Allmänpsykiatriska kliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Semestervikarie sommaren 2018 som Leg sjuksköterska vid Allmänpsykiatriska kliniken i Falun avd. 60 och avd. 65.
Personalen arbetar i Vårdlag och vi håller på att införa Patientcentrerad vård.
Vården samordnas med öppenvårdspsykiatrins och kommunernas insatser till patienterna. Vårdplanering är en central arbetsuppgift för avdelningens sjuksköterskor liksom samverkan med patientens anhöriga.
Avdelningen bedriver utvecklingsarbete av den psykiatriska omvårdnaden i samarbete med Behandlingsteamets psykologer.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande men inget krav.

I dina meriter ser vi gärna att Du har erfarenhet från arbete inom vuxenpsykiatrin. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningens omfattning
100% dag eller natt
Sommarvikariat 4 mån, med möjlighet till förlängning

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.