Sjuksköterska med inriktning astma-kol tv VC Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Avesta har ca 14.000 listade patienter. Vi är totalt ca 70 medarbetare.
Vi söker nu en Distriktssköterska alt. leg. sjuksköterska med erfarenhet eller vidareutbildning inom astma-kol

Dina arbetsuppgifter som astma-kol sjuksköterska består av råd, stöd och medicinsk vägledning till våra astma-kol patienter.
Del av tjänstgöringen är förlagd till övrig verksamhet på vårdcentralen. Arbetsuppgifterna präglas till stor del av första bedömningar, mottagningsarbete med bedömning och behandling samt sjukvårdsrådgivning.

Kvalifikationer

Du är Distriktssköterska alt. leg.sjuksköterska med astma-kol kompetens. Erfarenhet från primärvård eller annan bred verksamhet ses som meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.