Biomedicinsk analytiker, Laboratoriemedicin Dalarna, Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Laboratoriemedicin Dalarna (LmD) ingår i division medicin och består av klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin. Verksamheten är länsövergripande med laboratorier vid sjukhusen i Avesta (klinisk kemi/transfusionsmedicin), Borlänge (provtagningsenhet, PK-analys samt blodtappning), Falun (klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, och transfusionsmedicin), Ludvika (klinisk kemi/transfusionsmedicin) och Mora (klinisk kemi/transfusionsmedicin).

Stora satsningar har gjorts på Laboratoriemedicin Dalarna de senaste åren. Du kommer att arbeta i fräscha och nyrenoverade lokaler i en miljö med ny modern teknik och utrustning vid alla våra laboratorier utrustning med senaste teknik.

Vi söker nu en biomedicinsk analytiker som vill arbeta tillsammans med oss på Klinisk kemi och transfusionsmedicin Borlänge-Ludvika med huvudsaklig placering i Ludvika.

Arbetsområdet omfattar i huvudsak klinisk kemi och till viss del transfusionsmedicin. Du utför sedvanliga arbetsuppgifter för Biomedicinsk analytiker.
38:15 tim/v. schemalagd arbetstid dagtid och helger.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande

- Är ansvarsfull och jobbar strukturerat.
- Har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i arbetsgruppen.
- Klarar av att arbeta ensam och kan ta egna beslut.
- Behärskar svenska i tal och skrift.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.