Mecicinsk sekreterare, Ögonmottagningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

En av våra medicinska sekreterare ska bli mamma i höst och därför behöver vi förstärka sekreterarteamet under cirka 15 mån, kan eventuellt bli längre.

Är du den vi söker? Har du arbetsglädje, servicekänsla och förmåga att ha många bollar i luften?

Vi söker en medicinsk sekreterare som framförallt kommer ingå i operationsteamet. Det ingår sedvanliga sekreteraruppgifter såsom journalskrivning, posthantering, "Mina vårdkontakter, 1177", en del telefonsamtal och vid behov också receptionstjänst. Du bör ha god förmåga att samarbeta såväl internt som externt.

Vi är ett glatt gäng som trivs på vår arbetsplats. Som medicinsk sekreterare hos oss får du vara med och utveckla rutiner och arbetssätt, vi värdesätter dina idéer till utveckling, förändring och förbättring. Här har vi alla en gång varit nya och då ögonsjukvården är en helt egen specialitet får du en trygg och grundlig introduktion i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi ser att du har någon av följande utbildningar
- Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
- Vårdadministrativa programmet 180 hp.
- YH-utbildning 400 p.
- 1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Rätt person för tjänsten har en positiv inställning till sitt arbete, gillar att ha många saker på gång, är flexibel samt har ett intresse för utvecklings- och förändringsarbete.

Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.