Sjuksköterska avd 45 med 24/7 avtal, ÖNH-kliniken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

ÖNH-sjukvården Dalarna är en länsklinik med verksamhet i Falun och Mora.
ÖNH-kliniken i Falun har ett övergripande länsansvar för all sluten- och akut öron-, näs- och halssjukvård inom Dalarna. I Falun finns vårdavdelning, öppenvårdsmottagning och en egen operationsavdelning.
Vi har egen jourverksamhet dygnet runt och Ögonklinikens jourverksamhet kvällar, nätter och helger.

Vårdavdelningen har 11 st vårdplatser. Dagkirurgiska avdelningen har 8 st platser.
Du har det dagliga ansvaret för omvårdnads arbete tillsammans med en undersköterska. Du ansvarar för patienter i olika skeden i vården, med allt från inskrivning, pre- och postoperativt och utskrivning av patienter.

Våra patienter är i alla åldrar, det är allt från korta till långa vårdtider. Även palliativ vård förekommer. Förutom ÖNH-patienter vårdas även ögon, käkkirurgens- och sjukhustandvårdens patienter på avdelningen.
Vi har jourverksamhet på avdelningen och dagkirurgi på en närliggande sluss.

Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete med ett öppet och positivt arbetsklimat.

Vi ingår i 24/7 verksamhet, natt och helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska

Som sjuksköterska på ÖHN-kliniken är Du flexibel och ansvarsfull. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet. Arbetet är varierande och kräver god samarbetsförmåga och anpassningsförmåga. Du har en stabilitet och en mognad som gör att du kan hantera stressade situationer.

Meriterande är ÖNH erfarenhet och akutsjukvårds erfarenhet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.