Semestervikarie servicemedarbetare, Vårdnära Service, Falu Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Arbetsuppgifter

Som servicemedarbetare inom Vårdnära service arbetar du på vårdavdelning tillsammans med vårdpersonal och ansvarar för serviceuppgifter omkring patienten. Vårdnära service är ett helhetskoncept där arbetsuppgifterna bl.a. består av regelmässig städning, slut- och infektionsstädning, förrådshantering, måltidshantering samt patienttransporter av olika slag.
Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.
Arbetstiderna är dag, kväll och helg.
Anställningen inleds med en serviceintroduktion och utbildning

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och är minst 18 år, genomför eller genomfört en gymnasial utbildning,
inom exempelvis hotell- och restaurang, turismnäring, vård eller liknande. Du har lätt för att uttrycka dig i
svenskt tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Som person är du social och utåtriktad, att vara delaktig och intresserad av att forma ditt eget och gruppens
arbete ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom
serviceområdet och trivs i ett arbete som innehåller många varierande arbetsuppgifter. Att planera och
flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra
ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din vardag.
Erfarenhet ifrån andra serviceyrken såsom hotell- och restaurang, lokalvård, vård eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. SRY- eller PRYL utbildning är meriterande. Du har god datavana.
B-körkort är meriterande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.