Arbetsterapeut tv Vårdcentral Avesta Primärvårdsrehab

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi vill förstärka vår rehabenhet med ytterligare en arbetsterapeut !
Som arbetsterapeut är du en viktig del i vårt team och i samarbetet på vårdcentralen.
Arbetet som arbetsterapeut i primärvården består av poliklinisk undersökning/bedömning och behandling.
Arbetsuppgifter som ingår är: handrehabilitering, demensutredningar, telefonrådgivning, gruppverksamhet tex artrosskola samt teamverksamhet där en del är multimodal rehabilitering.

Vi är en samlad rehabenhet och en del i Vårdcentral Avesta. Vår mottagning finns på Avesta Lasarett.
På vår enhet finns fn 2 arbetsterapeuter,7 sjukgymnaster/fysioterapeuter, 1 psykolog, 1 PTP-psykolog , 2 samtalsterapeuter samt 2 undersköterskor i receptionen.
.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut
Erfarenhet av arbete som arbetsterapeut i Primärvården är meriterande samt även utbildning och erfarenhet av handrehabilitering.
God samarbets- och kommunikationsförmåga är en förutsättning och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och goda referenser från tidigare arbetsplatser.
Goda kunskaper i svenska , både tal och skrift är ett krav.
Körkort är ett krav
Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.