Dietisterna Falu lasarett söker kollega

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.
Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Dietistverksamheten söker nu en dietist till Falu lasarett, Dalarnas största sjukhus! Hos oss har du möjlighet att arbeta och utveckla din kompetens inom flera spännande områden tillsammans med fem andra härliga och kompetenta dietistkollegor.

Dietistverksamheten på Falu lasarett ingår i en länsövergripande verksamhet med kollegor på lasaretten i Avesta, Ludvika och Mora och med en dietist som avd. chef. Vi är organiserade tillsammans med Fysioterapin i Landstinget Dalarna.

Arbetsuppgifter

Som dietist hos oss behandlar du patienter med sjukdomar/tillstånd där kosten har en central roll i behandlingen. En stor del av denna tjänst ägnas åt nutritionsbehandling inom verksamhetsområdena infektion och gynekologi.

Arbetet är självständigt och omfattar behandling av inneliggande patienter, mottagningspatienter, telefonbesök och snart även besök via landstingets app Min Vård.
Du är även ett kunskapsstöd till övrig vårdpersonal. Du har tätt samarbete med fem andra kollegor och tillsammans stöttar och hjälper ni varandra för att ge patienterna så bra behandling som möjligt.

Vi erbjuder dig:
Individuellt anpassad introduktion
Möjligheter att påverka dietistuppdraget i samverkan med kollegor och chef
Nära samarbete med kollegor i Falun och på övriga sjukhus i Avesta, Ludvika och Mora
Möjlighet till fortbildning - dagsutbildningar samt högskolekurser
Möjlighet att ägna tid åt utvecklingsarbete
Delaktighet i verksamhetens utvecklingsgrupp om du har högre akademisk examen (magisterexamen eller högre).
Flexibel arbetstid
Friskvårdsbidrag

Kvalifikationer

Du är legitimerad Dietist.
Som person är du ansvarstagande och flexibel och har ett självständigt arbetssätt. Nyfikenhet och att bidra till en god stämning på arbetet är annat som värdesätts.

Intervjuer kan komma att påbörjas under annonseringstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.