Legitimerad psykolog till Habiliteringen Mora.

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Habiliteringen är en specialistverksamhet i Dalarna som finns på fem orter i länet. Habiliteringen har tvärvetenskapliga team med medicinsk, psykologisk, social och pedagogisk kompetens.

Psykolog vid Habiliteringen:
. Utreder och diagnostiserar psykiska aspekter av utvecklingsrelaterade funktionsnedsättningar
. Erbjuder samtal och information utifrån funktionsnedsättningen till patienten och nätverket
. Ger konsultation, handledning och utbildning

Psykologens arbetsuppgift är att i nära samarbete med övriga professioner i teamet ansvara för det psykologiska behandlingsarbetet, göra utredningar och funktionsbedömningar samt kartlägga behov och ge individuellt anpassade insatser. Psykologen ska även ge terapeutiskt inriktade insatser samt utbildning och stöd till personen som får insatser från habiliteringen, närstående, personal och övriga i nätverket.

Som psykolog har du regelbunden handledning. Vi erbjuder dig som psykolog en erfaren kollega som mentor. Psykologerna vid habiliteringen i Dalarna träffas också månadsvis för diskussion och utveckling i yrkesrelaterade frågor. I psykologgruppen finns också en yrkesutvecklare som utgör länken mellan yrkesgruppen och ledningen.

Kvalifikationer

Du är Leg.Psykolog.
B-körkort är ett krav.
Du ska arbeta i team. Stor vikt fäst vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Specialistkompetens inom neuropsykologi, erfarenhet och kunskap om personer med funktionsnedsättningar är meriterande.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.