Servicetekniker Ludvika lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med drift- och fastighetstekniskt underhåll, i första hand inom Ludvika lasaretts driftområde. Vid fastighetsteknik i Ludvika kommer du även att arbeta med övriga servicetekniker, teamchef, eldriftansvariga och kundtjänst.

Arbete på annan ort kan förekomma.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Provanställning kan komma att tillämpas

Kvalifikationer

För att arbeta vid fastighetsteknik i Ludvika krävs att du:
- har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom fastighetsteknik/driftteknik/EL eller VVS.
- har goda datakunskaper
- har körkort med lägst B-behörighet
- behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är:
- el-utbildning BB1
- YA driftteknikerutbildning
- energiteknikerutbildning
- tidigare erfarenhet från beredskapsarbete
- kompetens gällande fastigheters värme- ventilation- styrsystem eller energioptimering
- tidigare erfarenhet av att arbeta i nära kontakt med leverantörer.

Som person bör du ha god samarbetsförmåga, kunna arbeta i grupp och individuellt, vara strukturerad och driven. Du bör vara flexibel, noggrann och ha ett gott omdöme och kunna möta kunden på ett professionellt sätt.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.