Audionom Hörcentralen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

LD Hjälpmedels uppdrag är att genom hjälpmedel, habiliterings- och rehabiliteringsstöd, rådgivning, konsultation, information, rådgivning samt tolktjänst, bidra till bästa möjliga livssituation för personer med funktionsnedsättning. Vi är cirka 160 medarbetare och samarbetar med primärvård och specialistsjukvård samt Dalarnas kommuner.

Hörselvården är en del av LD Hjälpmedel och består av Hörcentral, Teknisk hörselvård och Pedagogisk hörselvård. Vår målgrupp är personer med hörselskada, dövhet och dövblindhet. Hörselvården i Dalarna är länsövergripande och vi har hörcentraler i Falun, Borlänge och Mora. Inom Hörcentralen finns sammanlagt 28 medarbetare.

Vi behöver förstärkning! Nu har du chansen att bli en del av hörselvården i Dalarna. Idag är vi 10 audionomer som arbetar vid hörcentralen på Falu lasarett och nu söker vi ytterligare en kollega.

Tjänsten innebär 50 % arbete med diagnostik och 50 % arbete med rehabilitering. I diagnostikdelen ingår audiometri, VNG och ABR utredningar som görs på uppdrag av ÖNH-kliniken. Du blir också ansvarig för Hörcentralens diagnostikteam och för att driva utvecklingsfrågor inom diagnostikområdet i samarbete med teknisk audiolog och hörselvårdsöverläkare. I rehabiliteringsdelen ingår hörselutredning, behovsbedömning, anpassning och förskrivning av hörapparater och andra hörseltekniska hjälpmedel. Vi tycker att det är viktigt med kvalitet och du kommer att ha tillgång till hörselgångsmätning och tal i brus som kvalitetssäkringsmetoder. Vi ingår även i Hörselbrons kvalitetsregister.

Hos oss finns de flesta yrkeskategorier inom svensk hörselvård representerade. Vi har ett nära samarbete mellan de olika arbetsplatserna och yrkeskategorierna.
Du får möjlighet att vara med och utforma framtidens hörselvård i Dalarna!

Resor inom länet kan förekomma.

Kvalifikationer

Krav:
. Audionomlegitimation
. Goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift


Meriterande:
. Mastersexamen inom audiologi
. Erfarenhet av VNG och/eller ABR diagnostik
. Goda språkkunskaper i engelska

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är serviceinriktad och intresserad av att vara med och utveckla och driva verksamheten framåt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och tar självständigt ansvar för arbetsuppgifterna. Det är även viktigt att du samarbetar bra med andra.

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV i din ansökan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.