Psykolog, Allmänpsykiatriska kliniken Falun och Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsuppdrag inom vuxenpsykiatrin. Kliniken består av en akutmottagning, fem allmänpsykiatriska vårdavdelningar samt en LARO-mottagning. Inom kliniken finns ett gemensamt behandlingsteam med psykologer, kuratorer och arbetsterapeut.

Allmänpsykiatriska kliniken söker nu, en leg. psykolog. Tjänsten är placerad på behandlingsteamet i Säter och innebär dagtidsarbete på vardagar. Vid vårdtyngd, semestrar och annan ledighet kan tjänstgöring i Falun förekomma då kliniken är uppdelad på två orter.

Patientgruppen är bred och har vårdbehov som innefattar såväl sociala, medicinska och psykologiska insatser. Psykologen ingår i det tvärprofessionella teamet runt patienten. I denna vård kommer psykologen fylla en viktig funktion att kartlägga problematiken och dess vidmakthållande och föreslå och genomföra riktade interventioner.

Vissa uppdrag kan vara av mer konsultativ karaktär, där psykologen kan handleda andra yrkesgrupper i behandlingsarbete, utbilda inom olika psykologiska kunskapsområden eller ansvara för avgränsade utrednings- och uppföljningsuppdrag t ex neuropsykologi och allmänpsykiatrisk diagnostik.
Din kompetens är viktig för utveckling av verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och vill fördjupa dig inom akutpsykiatri.

Du är intresserad av metodutveckling, har bra förmåga att arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder tillgång till kvalificerad handledning.

Körkort är önskvärt.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.