Sjuksköterska Palliativa vårdavdelningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu 2 st sjuksköterskor till vår palliativa vårdavdelning. Vi bedriver specialiserad palliativ slutenvård och är belägna på Falu lasarett. Vi har 8 st vårdplatser. Vi tar emot patienter från hela Dalarnas län.

Vården inriktar sig till patienter som har svåra symtom av sin sjukdom och patienter som befinner sig i livets slutskede. Vår ambition är att sjukdomstiden blir så bra som möjligt för patienten och dess närstående.

Som sjuksköterska hos oss har du både det medicinska- och omvårdnads ansvar för patienterna, vilket kräver personlig mognad i kommunikation med patient och närstående.
Ett nära samarbete med olika professioner, för att kunna tillgodose patientens alla behov.
Här får du ett givande och intressant arbete! Vill du bli en del av vårt team?

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för palliativ vård. Det är viktigt att du är empatisk och har ett gott bemötande till patienter, närstående och kollegor. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har förståelse för olika sociala och kulturella sammanhang.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.