Fysioterapiverksamheten Ludvika Lasarett söker Rehabassistent

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Som rehabassistent på Fysioterapin arbetar du tillsammans eller på delegation av fysioterapeut/sjukgymnast på vårdavdelning alt mottagning. Du kommer tillsammans med dina fysioterapeut-/sjukgymnastkollegor serva Kliniken för medicin, geriatrik och rehabilitering med fysioterapeutiska insatser.
Du kommer delta i vår verksamhetsutveckling och i förbättringsarbete inom aktuellt kompetensområde i samverkan med dina kollegor och tvärprofessionellt på klinikerna.

Hos oss erbjuds du inskolning samt utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter.Varmt välkommen med din ansökan till oss på Fysioterapin Ludvika Lasarett.

Anställning from 2018-09-01 tom 2019-09-30.

Kvalifikationer

Undersköterska med erfarenhet och intresse för rehabilitering. Rehabiliteringsassistentutbildning är meriterande. God förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt i svenska språket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och intresse för utveckling.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.