Arbetsterapeuter till öppenvårdsenheterna i Falun och Borlänge (BUP) 50:2018:786 - Landstinget Dalarna

Arbetsterapeuter till öppenvårdsenheterna i Falun och Borlänge (BUP)

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.
Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Barn- och ungdomspsykiatrin Dalarna söker två arbetsterapeuter till öppenvårdsenheterna i Falun och Borlänge.

BUP Dalarna är en länsövergripande verksamhet med 5 öppenvårdsmottagningar spridda över länet för närhet till familjer och våra samarbetspartners/vårdgrannar.
Länsgemensamt finns akut-och korttidsavdelning, ätstörningsenhet, familjeterapienhet, nyanmälan och råd, akutteam samt ett neuropsykiatriskt kompetenscentrum.
Vi arbetar för ett samlat BUP Dalarna.

Vi arbetar tvärprofessionellt inom våra enheter i BUP som består av arbetsterapeut, psykologer, socionomer, sjuksköterskor, behandlingsassistent, undersköterska, sekreterare, läkare och chef.

Arbetsuppgifter

I Arbetsterapeutens roll på mottagningen ingår bl. a sömnutredningar, ADL, utprovning av hjälpmedel samt som en del i utredningsteam kring neuropsykiatriska diagnoser.

Som arbetsterapeut kommer du tillsammans med övriga teammedlemmar bedöma/ utreda barn och ungdomar med främst neuropsykiatrisk frågeställning.
Din del blir att göra utredning kring finmotorik och vardagsfungerande.

Till dig som nyanställd i BUP ingår det introduktionsutbildning och mentorskap.
Det finns tillgång till yrkeshandledning och yrkesträffar tillsammans med andra arbetsterapeuter inom BUP.

BUP har ett nära samarbete framförallt med barn- och ungdomshabilitering, barn- och ungdomsmedicin, skola, socialtjänst och vuxenpsykiatrin.

Vill du bli en del av ett härligt tvärprofessionellt team, så tveka inte att skriva en ansökan till oss i BUP Dalarna.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och familjer.
Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.