Undersköterska, Vårdcentral Domnarvet

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Som en del i vårdcentralens team arbetar du självständigt efter givna riktlinjer
Arbetet består av sedvanliga undersköterskeuppgifter på mottagning, så som assistering på läkarmottagning och jourmottagning, provtagning och instrumenthantering. Svara i telefon, ta emot patienter, lotsa patienter rätt och vara behjälplig till övrig personal.
Du kommer att ha egen mottagning.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Gärna med erfarenhet från mottagning eller primärvård.
Du ska ha god samarbetsförmåga, vara kreativ och lösningsfokuserad och ha en positiv människosyn. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.
Du ska vara lugn och stresstålig och kunna ha många bollar i luften.
Arbetet kräver att du kan planera på både kort och lång sikt samt förmåga att snabbt ändra planeringen utifrån verksamhetens behov.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.