Avdelningschef, Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin, Öppenvård Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Inom geriatrik och rehabiliteringsmedicin möter vi människor med olika diagnoser och skador som stroke, traumatiska hjärnskador, ryggmärgsskador, ortopediska skador och demenssjukdom i behov av utredning, behandling och rehabilitering.
Vår öppenvårdsverksamhet i Falun är i behov av utveckling och förbättringsarbete för att anpassas till framtidens utmaningar.

Du planerar och leder arbete med dina medarbetare tillsammans med övriga avdelningschefer teammedlemmar och de medicinskt ansvariga överläkarna
Du ansvarar bla för arbetsmiljö, personal, budget och vårdutveckling. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen för kliniken GerRehab Borlänge Falun Säter och har ett nära samarbete med övriga chefer på kliniken.
Kliniskt arbete kan bli aktuellt.

Kvalifikationer

Du ska ha adekvat högskoleutbildning inom hälso och sjukvård samt erfarenhet av chefs och ledarskap.
Utbildning inom chefs och ledarskap samt erfarenhet och kompetens inom geriatrik eller rehabiliteringsmedicin är meriterande.
Du är engagerad och strukturerad och har lätt för att skapa relationer, är en kommunikativ ledare som är intresserad av samverkan med andra verksamheter.
Du är erfaren/trygg i utvecklings och förändringsarbeten. Entreprenörskap är viktigt då våra medarbetare och patienter kommer få bryta ny mark.
Stor vikt lägges vid personlig lämplighet.
Körkort.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Fackliga kontakter:
Vårdförbundet
Kerstin Erlandsson, 070-224 14 32, kerstin.erlandsson@vardforbundet.se

Vision
Elisabeth Norgren, 023-490 850,
elisabet.norgren@ltdalarna.se

Kommunal
Eva Sens, 023-49 27 88,
eva.sens@ltdalarna.se

SACO
Pia Ohlsson, pia.ohlsson@ltdalarna.se


Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.