Sjuksköterska till psyk mottagningen i Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Sedan snart ett år tillbaka är det psykiatriska mottagningarna i Avesta och Hedemora hopslagna till en större mottagning i Avesta.
Vi är 30 medarbetare med varierande yrkeskompetenser; specialistläkare, psykologer, medicinska sekreterare, skötare, arbetsterapeut, sjuksköterskor och socionomer/kuratorer.
På mottagningen har vi organiserat arbetet i flera diagnosinriktade team men då många har flera diagnoser arbetar vi självklart över teamgränserna.
I arbetsuppgifterna ingår att vara fast vårdkontakt till patienterna som ingår i de team som du tillhör. Läkemedelsuppföljning både per telefon och vid besök. Läkemedelshantering på mottagningen. Telefonrådgivning, vi har Tele Q . Samarbete och vårdplanering med vårdgrannar, tex socialtjänst, boendestöd, försäkringskassa och arbetsförmedling. Vårdplanering tillsammans med slutenvården. Kvalitetsregistrering.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska där vidareutbildning med inriktning psykiatri ses som meriterande, gärna med erfarenhet av öppenvårdspsykiatri.
Vi söker dig som är genuint intresserad av psykiatri, och som vill vara med att utveckla verksamheten i positiv framåtanda med nytänkande. Du förväntas ha god samarbetsförmåga, kunna ta beslut och hantera förändringar samt vara flexibel.
Vi lägger stor vikt vid att du vill arbeta i team och på personlig lämplighet.

Vi använder oss av Take Care journalsystem. Erfarenhet av att arbeta i systemet eller liknande är meriterande.

Körkort erfordras.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.