Sjuksköterska (dag/kväll/helg), Kirurgavdelning 14, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till Kirurgkliniken !!
Vår verksamhet är lokaliserad i nya moderna lokaler och består av två mottagningar och tre vårdavdelningar med totalt 74 vårdplatser.
Vi utövar specialistsjukvård i en ständig utveckling och håller hög vårdkvalitet.
Avdelning 14 har övre- och nedre gastro som specialitet.
Vi arbetar i nära team med våra läkare och undersköterskor.

Vi är intresserade av Dig som har erfarenhet och även Dig med inte så lång erfarenhet.

Vi erbjuder Dig en individuell inskolnings tid!!
Vi har ett mycket uppskattat basår med olika föreläsningar. Vi är med i ett pilot projekt gällande ny arbetstids modell start hösten 2018.
Vi tillämpar individuell schemaplanering.

Hör gärna av Dig för ett besök på vår avdelning !

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska.
Erfarenhet är meriterande.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.