Leg logoped till Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Länslogopedin i Dalarna har mottagningar i Falun, Mora och Ludvika. Vi är sammanlagt cirka 25 logopeder och två sekreterare. Flextid tillämpas. Vi samarbetar med logopedutbildningen i Uppsala och handleder regelbundet logopedstudenter. Vi söker nu en leg. logoped till vår mottagning på Mora lasarett. Mora lasarett är ett mindre sjukhus som inbjuder till samverkan över klinikgränserna men som ändå är tillräckligt stort för att tillhandahålla de flesta specialiteter.

Vi söker dig som vill jobba med barn- och neurologopedi, men även arbete inom andra diagnoser kan bli aktuellt beroende på intresse. Du kommer att ingå i våra länsövergripande diagnosgrupper där vi träffas någon gång i månaden för att utveckla verksamheten. Är du nyutbildad får du handledning av erfaren kollega för att komma in i arbetet.

Kvalifikationer

Leg logoped, tidigare erfarenhet av barn- och neurologopedi är meriterande. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och erfarenhet av eller intresse för att arbeta i team är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att handleda studenter och handledarutbildning.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.