Mecicinsk sekreterare, Ögonmottagningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi behöver ytterligare en medicinsk sekreterare till Ögonmottagningen i Falun.

Ögonmottagningen förändras och därför behöver vi förstärkning av ytterligare medicinsk sekreterare. Vi erbjuder dig en varierande arbetsdag med bl a journalskrivning, posthantering, mina vårdkontakter och telefontjänst.

Vi är ett glatt gäng som trivs på vår arbetsplats.
Som medicinsk sekreterare hos oss får du vara med och utveckla rutiner och arbetssätt, vi värdesätter dina idéer till utveckling, förbättring och förändring.
Du kommer att ingå i ett stabilt team med en skön blandning av nya och gamla sekreterare där vi alla hjälps åt.

Här har vi alla en gång varit nya, och då ögonsjukvården är en helt egen specialitet får man en trygg och grundlig introduktion i verksamheten. Därefter utökas arbetsuppgifterna allteftersom du utvecklas.

Vi arbetar dagtid måndag - fredag, är lediga helger och röda dagar, har flextid och är generösa vid behov av ledighet.

På Falu lasarett finns ett väl utrustat gym som du har tillgång till såväl på lunchen som före och efter arbetstid. Gymmet erbjuder också träning i grupp såsom cirkelträning, yoga och gympa.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Kvalifikationer

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Rätt person för tjänsten har en positiv inställning, gillar att ha många bollar i luften och är flexibel.
Du bör ha god förmåga och erfarenhet av att samverka såväl internt som externt.
Du har intresse för att delta i mottagningens utvecklingsarbete.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.