Operationssjuksköterska, Dagkirurgiavdelningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är operationssjuksköterska och är intresserad av att komma och arbeta med oss på Dagkirurgiavdelningen som är en del av Op/AN /IVA kliniken.
Den verksamhet som bedrivs är, gynekologi, kirurgi samt ortopedi fördelat på 5 operationssalar och en uppvakningsenhet med 20 platser. Vi har dessutom en mottagningsdel där vi tar emot patienter inför operation.

Idag sker alltmer en övergång från slutenvård till dagkirurgi. Det finns en stor utvecklingspotential i verksamheten och vi söker Dig som är intresserad av att vara en del av detta.
Vi söker nu Dig som vill komma med i vårat gäng.
Dagkirurgi har visat ett stort värde av teamwork, och här blir Du en del av vårt teamarbete bestående av anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, operationssjuksköterskor samt undersköterskor. Du blir en viktig länk i denna kedja och vill som vi , arbeta för en god och säker vård.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att instrumentera ,passa på sal, instrument hantering samt förbereda patienter inför operation. Du kommer också att ha möjlighet till egna ansvarsområden.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska
Godkänd operationssjuksköterskeutbildning .
Erfarenhet från operationsavdelning är meriterande.

Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.