Leg. Arbetsterapeut, vårdcentral Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Säter är en av Landstingets vårdcentraler och är belägen på Skönviksområdet i Säter. Vi har ca 9300 listade patienter.
Hos oss arbetar cirka 40 personer inom olika yrkeskategorier varav 5 är fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vi har optimala lokaler med stor välutrustad träningshall.
Förutom vår rehab.avdelning har vi allmän- och specialist-läkarmottagning, samtalsmottagning, sköterske- och barnmorskemottagning.

Arbetet som arbetsterapeut består av hand- och handledspatienter, demensutredningar, vardagsrevidering mm. Du deltar i MMR-team, smärtskola, artrosskola, arbetsterapinätverk och samarbete med kommunen.

Kvalifikationer

Du är leg. arbetsterapeut.
Du ska vara flexibel, ha lätt för att samverka samt kunna arbeta självständigt med alla de patienter som är vanligt förekommande inom primärvården.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift är ett krav.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.