Sjuksköterska Dialysmottagningen Ludvika lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Dialysmottagningen Ludvika lasarett är en liten och gemytlig sjuksköterskeledd mottagning, med 6 behandlingsplatser.

Mottagningen tillhör medicinkliniken Falun och är en filial till Dialysmottagningen i Falun.Därför sker ett nära samarbete mellan dessa mottagningar.

Som sjuksköterska på Dialysmottagning ansvarar du för omvårdnad och ordinerad behandling för patienter i bloddialysbehandling. Det innebär att du får kombinera omvårdnad med teknik.
Du kommer att arbeta på
schema, som för närvarande innebär dagtid kl 7-15:30 samt varannan lördag (dagtid). På sommaren har vi ett särskilt
sommarschema utan helgtjänstgöring.
Du får ca 8 veckors inskolning, vilken kommer att ske delvis i Falun (2 v).
Anställningsdatum enligt efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska.
Yrkeserfarenhet inom specialiserad vård är meriterande .
Du ska vara intresserad av medicinteknik.
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.