Sjuksköterska till kirurgisk akutvårdsavdelning KAVA

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

KAVA söker dig som är intresserad av nattarbete!

KAVA är en kirurgisk akutavdelning dit patienter från akutmottagningen kommer dygnet runt. Vi har patienter med snabba vårdförlopp, där vårdtiden kan variera från några timmar upp till tre dygn.
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en utvecklande och utmanande verksamhet med högt tempo.

Nu i höst har vi gjort en nystart av vår verksamhet och behöver förstärka vårt team med dig som trivs med nattarbete. Vi kan erbjuda såväl fasta tjänster som längre och kortare vikariat. Du kan välja tjänstgöringsgrad och är du intresserad av rotationstjänstgöring så är det också en möjlighet.

Kirurgkliniken har en god sammanhållning med "högt i tak" där trivseln är hög. Under hösten kommer vi att satsa på handledning av medarbetare och studenter.
Du får en individuellt anpassad introduktion med en inskolningsplan som bygger på dina tidigare erfarenheter
Läs mer på www.ltdalarna.se/kirurgkliniken

Hör gärna av dig eller gör ett besök i vår verksamhet så berättar vi mer om hur vi arbetar med vår arbetsmiljö, KAVA och kirurgkliniken.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Erfarenhet av kirurgisk verksamhet är meriterande. Vi tror att du trivs hos oss om du tycker om ett varierat arbete och har förmåga att anpassa dig till olika situationer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet det innebär att du inte behöver ha kunskaper från början men ditt intresse och egenskaper spelar roll.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.