Leg. Fysioterapeut/ sjukgymnast barn- och ungdomshabiliteringen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Som sjukgymnast/fysioterapeut kommer du att göra motoriska bedömningar och utredningar.
Du kommer att ge råd om motorisk träning och handleda föräldrar, assistenter och annan personal. Du kommer även att medverka i hjälpmedelsutprovning och uppföljning, samt utprovning och uppföljning av ortopedtekniska hjälpmedel.

Du kommer att arbeta i team tillsammans med kurator, psykolog, arbetsterapeut, sjuksköterska, logoped, läkare, dietist, specialpedagog och i nära samarbete med brukare, närstående och andra aktörer.
Dietist finns som länsgemensam resurs.

Kvalifikationer

Du är leg sjukgymnast/fysioterapeut, helst med några års yrkeserfarenhet, har intresse för verksamhetsområdet och teamarbete. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta Erfarenhet från motsvarande områden är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort erfordras.

Vi erbjuder Dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, trevlig arbetsmiljö och handledning av erfarna kollegor. Detta är ett vikariat på sex månader med möjlighet till förlängning

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.