Leg psykolog/PTP psykolog, Vuxenhabiliteringen Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Habiliteringen är en länsövergripande specialistverksamhet som finns på fem orter i Dalarna. På varje enhet finns Barn och Ungdomshabilitering samt Vuxenhabilitering med tvärvetenskapliga team med medicinsk, psykologisk, social och pedagogisk kompetens.
Ludvika habilitering är placerad i ljusa, fräscha lokaler på Ludvika lasarett. Vi är 16 medarbetare inom olika yrkesområden, alla lika viktiga. Hos oss får du en trevlig psykosocial arbetsmiljö, en bra IT miljö och fysisk god arbetsmiljö (och sommartid, en omtyckt uteplats). Vi värnar om god kvalité genom att ha ett gott teamarbete, utvecklingsarbete och bästa möjliga personalvård. Habiliteringen i Ludvika är en av länets mindre enheter men den består av mängder av kompetens.
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Kom och se, så visar vi runt, berättar om oss och bjuder på fika!

Om du är upptagen, tipsa gärna ditt nätverk om tjänsten!

Psykologens uppdrag är främst att göra utredningar, för att klarlägga behov, behandlingsinsatser och/eller ge rekommendationer till anhöriga och personal. Habiliteringsteamet har även uppdraget att ge information och utbildning om olika funktionsnedsättningar.
Arbetet innebär många olika kontakter, både interna och externa. Eftersom vi är en länsövergripande habilitering samverkar vi över länet. Därför behöver du ha körkort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller PTP psykolog. Du får gärna ha KBT inriktning. Tillgång till handledning erbjuds.
Önskvärda meriter är kunskap och erfarenhet inom funktionsnedsättningar. Våra stora målgrupper är rörelsehinder, autism och intellektuell funktionsnedsättning.
Eftersom du kommer att arbeta i team lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga, social kompetens och personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.