Undersköterska avdelning 15, Kirurgkliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Kirurgkliniken finns i Dahlska huset i ljusa moderna lokaler. Vår verksamhet består av två mottagningar och tre vårdavdelningar med totalt 74 vårdplatser.
Vi är indelade i olika team; övre-nedre gastro, bröst endokrin, kärl, plastik, urologi och onkologi. Därutöver vårdas även akuta sjukdoms- och olycksfall.

Avdelning 15 har 4 olika specialiteter Endokrin ,Kärl, Urologi och Plastik. Är en elektiv avdelning med till största delen planerad operationsverksamhet samt viss akut verksamhet.

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga undersköterskeuppgifter på kirurgisk avdelning.

Schema: Dag- och kvällspass samt helger. Möjlighet till rotation finns med dag i kombination med nattjänstgöring eller enbart nattarbete enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet innehållande Akutsjukvård och Medicin 2.
eller motsvarande relevant utbildning.
Meriterande är erfarenhet inom hälso och sjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.