Medicinsk sekreterare med central roll nära vården Neonatalavdelningen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en nytänkande och strukturerad kollega till Neonatalavdelningen. Här har du en möjlighet att vara med och utveckla framtidens Neonatalvård i Dalarna.

På neonatalavdelningen vårdas sjuka nyfödda eller för tidigt födda barn.
Vården bedrivs i moderna lokaler, där barn och föräldrar samvårdas.

Vad kan vi erbjuda dig?
Möjlighet att påverka ditt arbete
I tjänsten som medicinsk sekreterare med ansvar för bemanning och reception tillåts du att utvecklas och du kommer få stor möjlighet att påverka ditt arbete utifrån din kompetens, erfarenhet och verksamhetens behov. Vi tror att genom innovation och utveckling så växer vi tillsammans.

En central roll nära vården
Du får en viktig sammanhållande roll med stor överblick över arbetet på avdelningen, samtidigt som du får vara nära kärnverksamheten och vården. Det gör att vi kan erbjuda ett varierat arbete som berör såväl stora som små frågor.

Medicinsk sekreterare med huvudsakliga arbetsuppgifter som receptionist med bemanningsansvar:
- inkommande samtal
- bemanningsarbete såsom inringning av personal, schemaarbete samt visst arbete i vårt personaladministrativa system, Heroma.

Administrativt arbete såsom:
- fylla i kvalitetsregister och vårdtyngd
- vara administrativt stöd till avdelningschef/bitr. avdelningschef ex skriva protokoll från avdelningens arbetsplatsträffar
- göra presentationer på mätningar och statistik
- i den mån det är möjligt skriva diktat företrädelsevis från neonatal dagvård

Vi planerar att se över möjligheter att skifta över arbetsuppgifter från sjuksköterskor och läkare till bl.a. medicinsk sekreterare. Detta kan komma att påverka arbetsuppgifterna framöver.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare.

Här trivs du om du tycker om ett varierat arbete och har en förmåga att skapa struktur och ordning utifrån olika förutsättningar. Du har en vilja att utvecklas, se förbättringar och kan anpassa dig till olika typer av situationer som kan uppstå på en vårdavdelning.

Vi anser att dina personliga egenskaper är viktiga, då du blir en viktig del av vårt team, stor vikt läggs därför vid dessa.

Anställning:
Heltid med möjlighet till deltid. Tillsvidareanställning som medicinsk sekreterare på barn- och ungdomskliniken med 2-årigt förordnande som medicinsk sekreterare med huvudsaklig arbetsuppgift som receptionist med bemanningsansvar på neonatalavdelningen.

OBS! Att ansökningar behandlas löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.