Undersköterska Kardiologiska kliniken Avd 27 Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Vi söker nu en undersköterska till Kardiologiska kliniken.

Arbetsuppgifter

Kardiologiska kliniken avdelning 27 är en specialistklinik för hjärtsjukdomar och vi fyller en länsfunktion för omhändertagandet av komplicerade fall med hjärtsjukdom.
Vårdar patienter med hjärtinfarkt, hjärtsvikt, rytmrubbningar dvs allt där man misstänker hjärtproblem som orsak.
Inom Hjärtcentrum Falun finns även kranskärlsröntgen med akut PCI-verksamhet med allt vad det innebär av förberedelse och eftervård på avdelningen.

Avdelning 27 har 36 vårdplatser och i anslutning till avdelningen 5 dagvårdsplatser för den polikliniska PCI-verksamheten.

Vi jobbar för en stimulerande arbetsplats med patienten i focus.

Kvalifikationer

Undersköterska med humor och god kommunikativ förmåga med intresse för kardiologi.
Examen från vård-och omsorgsprogrammet eller annan relevant undersköterskeutbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Meriterande är tidigare erfarenhet inom akutsjukvård/hjärtsjukvård.
Mycket vikt läggs på personlighet.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.