Undersköterska Akutkliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Arbetsuppgifter

Akutmottagningen vid Falu lasarett har som uppgift att bedriva specialiserad sjukvård för akut svårt sjuka eller skadade medborgare dygnet runt. Innefattande sju olika medicinska specialistområden, medicin, kardiologi, kirurgi, ortopedi, gynekologi, infektion samt barn.

Dina arbetsuppgifter kan bland annat vara provtagning, kontroll av vitalparametrar, omvårdnad , dokumentation samt assistans vid olika behandlingar.

Som undersköterska ingår du i team som tillsammans möter patientens behov av vård. Det är ett stimulerande arbete som kräver ett gott samarbete och ett gott bemötande till patienter, anhöriga samt medarbetare inom alla yrkesgrupper.

Vi tror att du trivs med variation i arbetet och har en förmåga att ta eget ansvar. Du gillar att tidvis jobba under press.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi tror att du är initiativrik, flexibel och har god förmåga att kommunicera och har ett intresse för akutsjukvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och god samarbetsförmåga är ett krav

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.