Medicinsk sekreterare tv Vårdcentral Jakobsgårdarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig som medicinsk sekreterare på vårdcentralen omväxlande arbetsuppgifter och en god arbetsgemenskap.

Du arbetar i receptionen, med posthantering, scanning, telefonservice, medicinsk dokumentation i journalsystemet TakeCare samt övrig administrativ service. Arbetet i receptionen innebär att du är vårdcentralens ansikte utåt.

Vi tillämpar individuell schemaplanering.

Kvalifikationer

Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 180 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel, serviceinriktad, stresstålig och lösningsfokuserad. Du bidrar till en god sammanhållning på arbetsplatsen och har god förmåga till arbete i grupp såväl som självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.