Specialistläkare tv Psyk Norra Västra

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Är du psykiatriker och intresserad av att utveckla den psykiatriska Hälso- och sjukvården då kan du vara den medarbetare vi söker. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra skillnad för en bättre hälsa hos våra invånare.
Hos oss engagerar sig alla medarbetare i verksamhetsutveckling med patientsäkerheten i fokus. Vi arbetar kontinuerlig med att vidareutveckla vårt behandlingsutbud. Vi har ett DBT-team inom verksamheten samt gruppverksamhet i form av beteendeaktiveringsgrupper, ångestgrupper, ADHD-grupp, IMR samt en "Öppet hus" verksamhet för psykospatienter.
Som kommande utmaning står vi bland annat inför en vidareutveckling av beroendevården samt övertagande från vuxenhabiliteringen, av patienter inom autismområdet
Vårt uppdrag är att diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter med svårare psykiatriska tillstånd såsom psykoser, bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionshinder, komplicerad PTSD och allvarligare ångest- och depressionstillstånd. I vårt uppdrag ingår även konsultuppdrag vid Mora lasarett och poliklinisk ETC-behandling.
Vi har ett akutuppdrag som dagligen bemannas av överläkare 11-17 där även hembesök tillsammans med utbildningsläkare och sjuksköterska förekommer. Som specialist förväntas du också kunna fungera som handledare åt läkare under utbildning.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla specialistsjukvården inom det psykiatriska området.
Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda ett spännande och utvecklande arbete, utvecklingsmöjlighet och fortbildning inom ditt område.
Vi är lyhörda för dina önskemål och värdesätter engagemang och initiativtagande.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i psykiatri.
God förmåga att arbeta självständigt och i team.
God social kompetens och samarbetsförmåga värdesätts.
Goda språkkunskaper i svenska.

Körkort önskvärt.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.