Sjuksköterska tv Kirurgkliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Kirurgkliniken i Falun bedriver högteknologisk kirurgi av i moderna lokaler och utför cirka 3 500 operationer/år. Vi är i en ständig utveckling och håller en hög vårdkvalitet där vår vision är att bli den bästa kirurgkliniken i Sverige. Vi har en engagerad ledning med chefer som prioriterar tid för våra 290 medarbetare. Hos oss ges du möjligheten att arbeta i ett team tillsammans med kompetenta medarbetare med en stor vilja att hjälpa de patienter som vårdas hos oss.

Verksamheten består av tre mottagningar, en inskrivningsenhet och tre vårdavdelningar med totalt 74 vårdplatser. Vi är indelade i sex olika team, övre- och nedre gastro, bröst-endokrin, plastik och urologi, därutöver vårdas även akuta sjukdoms- och olycksfall.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du jobba med det du är utbildad för
Vi är i en ständig utveckling med olika projekt för att använda våra medarbetares kompetens på rätt sätt för att ge patienten bästa vård. Kirurgkliniken har en god sammanhållning och en bra arbetsmiljö i moderna lokaler. Vi arbetar i en tyst vårdmiljö via ett trådlöst kallelsesystem där kallelsen från patient går direkt till den ansvariga personalens handenhet. Som sjuksköterska kan vi erbjuda dig:
. Individuellt anpassad introduktion - en individuellt anpassad inskolningsplan utifrån dina tidigare erfarenheter. Hos oss tillåts du var ny och du får gradvis växa in i yrkesrollen. Under ditt första år, ett basår ingår en schemalagd utbildningsdag i månaden dessutom möjlighet till hospitering inom våra olika verksamheter.
. Individuell schemaplanering - du har själv möjlighet att planera din arbetstid
. 24/7- tillägg för natt- och helgarbete - extra ersättning utöver ob-tillägg.
. Mentorskap - kontinuerligt stöd av erfaren kollega.
. Medflyttarservice - är en stödservice till den medföljande familjen.
. Olika utvecklingsprojekt - vi deltar till exempel under hösten 2017 i ett 2 årigt projekt med vårdnära service (VNS). Det innebär att vi förstärker teamen med utbildad servicepersonal som ansvarar för arbetsuppgifter som inte handlar om vård och omsorg som transporter, förråd, rengöra och bädda sängar, kost och köksservice mm. Detta ger mer tid till patientarbetet för våra undersköterskor och sjuksköterskor.
. Källkraften - fri tillgång till vår friskvårdsanläggning med ett välutrustat gym med många olika aktiviteter och generösa öppettider.

Läs mer på ltdalarna.se/kirurgkliniken
Vi söker dig som drivs av att ge patienter den bästa tänkbara vård, vill utmanas, utvecklas och älskar variationen mellan planerad och akut vård.

Hör gärna av dig för mer information eller ett besök i vår verksamhet.
Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Erfarenhet av kirurgisk verksamhet är meriterande. Vi tror att du trivs hos oss om du tycker om ett varierat arbete och har förmåga att anpassa dig till olika situationer.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet det innebär att du inte behöver ha kunskaper från början men ditt intresse och egenskaper spelar roll.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.