Systemtekniker

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara anställd inom Medicinsk teknik och IT och jobba med system och servrar inom folktandvården. Folktandvården har idag en stor citrixlösning där man primärt distribuerar journalsystemet T4 och röntgensystemet Onepix.

Du kommer ingå i ett team som idag består av 5 personer som har olika fokusområden såsom verksamhet, serverdrift, applikationsdrift och användarsupport till folktandvårdens kliniker. Resor i tjänsten förekommer.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 28 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten som ska ha gått någon form av eftergymnasial utbildning inom serverområdet eller så ser vi att du arbetat ca 3 år inom området och hunnit skaffa dig motsvarande kunskap. Meriterande är om du har goda kunskaper i Citrix.

Du har ett eget driv i ditt arbete och kan på sikt själv se områden som behöver följas upp och utvecklas i verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar både med arbetskamrater och användare på ett lyhört och smidigt sätt samt att du har körkort.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.