BVC-sjuksköterska/distriktssköterska till Vårdcentral Rättvik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete.
Som BVC-sjuksköterska arbetar du utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn, stödjer aktivt föräldrarna, och stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga enligt Barnhälsovårdens nationella program.

Uppdraget för Primärvården i Dalarna är formulerat i överenskommelse med Hälsovalsenheten. Arbetsinnehållet på BVC bedrivs med stöd från BHV-enheten.

Vikariat 100 % 180601-190531 men eventuell förlängning.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten skall ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller specialistutbildning till distriktssköterska.

Arbetsuppgifterna på BVC kräver hög barnkompetens och socialmedicinsk kunskap.
Du är kreativ, har ett bra bemötande och gott omdöme, har en bra samarbetsförmåga, är strukturerad och tycker om att möta människor i olika livssituationer.
Vi ser gärna att du har tidigare vana från arbete på BVC. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet i urvalet.

B-körkort erfordras.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.