Specialist i geriatrik eller allmänmedicin till Vårdcentral Tisken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Tisken är en av tre offentligt drivna vårdcentraler i Falun och har för närvarande ca 11741 listade patienter.

Uppdraget för Primärvården i Dalarna är formulerat i överenskommelsen med Hälsovalsenheten och innehåller det allmänmedicinska panoramats bredd och djup.

I all vår verksamhet arbetar vi med tydlig resurs- och produktionsplanering för att matcha patienternas behov av tillgänglighet till rätt kompetens och vård på rätt nivå. Att ständigt arbeta med utveckling och förändring är etablerat hos oss och är ett av våra kännetecken.

Vi är cirka 45 medarbetare som på läkarsidan fördelar sig på 4 specialister i allmänmedicin, 4 ST, 1 AT samt underläkare. Förutom sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och sekreterare finns samtalsterapeuter, sjukgymnast samt rehabkoordinator. Vi har även ett nära samarbete med primärvårdsrehab och familjecentral.

Vi önskar nu förbättra vården för våra mest sjuka och äldre och har därmed startat ett äldre-team där vi behöver förstärkning på läkarsidan, gärna med geriatrisk spetskompetens. Du kommer att arbeta med distriktssköterska och undersköterska samt ett nära samarbete med kommunens hemsjukvård. Arbetet innefattar mottagningsarbete med patienter inom hela spektrat svårt sjuka och äldre. Vi har också ett förbättringsarbete inom området demens där du kommer att vara drivande.

Kvalifikationer

Du är leg. Läkare och specialist i geriatrik eller allmänmedicin. Goda språkkunskaper i svenska. Körkort.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.