Medicinsk sekreterare Vårdcentral Tisken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en medicinsk sekreterare då en av våra ordinarie tyvärr valt att lämna oss.
Är du intresserad av att arbeta med att utveckla primärvården i Falun? Här på Vårdcentral Tisken är vår ambition att vi ska vara ledande inom hälsoval.

Vi kan erbjuda en välfungerande vårdcentral med traditionella uppgifter som distriktsläkarmottagning, telefonrådgivning och distriktssköterskemottagning. Vi bedriver även specialistmottagningar som sår-, blodtrycks-, astma- och diabetesmottagning, livsstilsmottagning samt samtalsmottagning. Vi har även ett nära samarbete med Primärvårdsrehab och Familjecentral Elsborg.

Du kommer att arbeta med sedvanlig medicinsk dokumentation utifrån en bred medicinsk terminologi. Dokumentation sker i TakeCare. Övriga arbetsuppgifter är telefonservice, posthantering, skanning, bevakningar, beställningar av olika slag och bokningar i olika system. En del av arbetet består också i receptionsarbete som är en viktig post då man är ansiktet utåt.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete och ett nära samarbete med olika yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Du har gått något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker dig som har ett gott bemötande, har en positiv inställning och ser möjligheter i stället för hinder. Vi tror du har intresse för utvecklings och förändringsarbete samt har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Meriterande om du har en god allmän datakunskap samt är systemadministratör i TakeCare.

Intervjuer kommer att ske under pågående annonsering.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.