Sjuksköterska till Mottagningen Öppen Vård Geriatrik och rehabiliteringsmed

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig som vill jobba inom geriatrik och rehabiliteringsmedicin på vår mottagningsenhet
för personer med neurologiska skador eller sjukdomar, hjärnskador och minnesrelaterade tillstånd.
Arbetsplats är öppenvården i Falun som har en rehabiliteringsmedicinsk- och en geriatrisk mottagning.
Geriatriska öppenvården arbetar med uppföljning och rehabilitering på mottagningen och i hemmet efter att personen skrivits ut från slutenvård t ex personer som fått TIA/Stroke.
Här utreds personer med kognitiv svikt och misstänkta demenssjukdomar som bor i Falu kommun samt personer i yrkesverksam ålder i hela Dalarnas län där vi också har ett länsuppdrag att utreda.
Till den rehabiliteringsmedicinska mottagningen kommer personer i yrkesverksam ålder med lätta till svåra hjärnskador eller andra neurologiska skador eller sjukdomar för bedömning/utredning och/eller behandling av team.
Som sjuksköterska kommer du att få ett omväxlande arbete och ingå i ett engagerat team. Du kommer att erbjudas en bred kunskapsbas inom ämnesområdet. Det kommer att finnas stora möjligheter till professionell utveckling både genom utbildning samt kollegialt erfarenhets- och kunskapsutbyte.
I mottagningsverksamheten ingår även telefonrådgivning. Du kommer att vara en del i teamet runt patienten där din kunskap och yrkeskompetens är en viktig del för helheten.

Tjänsten innebär arbete var 4:e helg på vår slutenvårdsavdelning 56/58.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska med några års erfarenhet. Meriterande är kompetens inom strokevård, hjärnskaderehabilitering, blås- och tarmfunktionsstörning samt erfarenhet av telefonrådgivning.
Som person bör du ha en positiv inställning till ditt arbete, vara öppen för att ta till dig ny kunskap och positiv till utveckling. Du ska ha lätt för att samarbeta med såväl kollegor som patienter men även kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.