Distriktssköterska/Sjuksköterska Vårdcentral Malung

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara inriktade på att vara spindeln i nätet vid "Samverkan vid utskrivning från sluten hälso- och sjukvård" - SIP. Detta jobbar du med 50%.
Resterande 50% utgör:
-telefonrådgivning/tidsbokning via Tele-Q
-självständigt arbete med bedömningsmottagning
-läkarassistans
-samverkan internt och externt och då framför allt gent emot hemsjukvården

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen häls- och sjukvård med förskrivningsrätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.