Resurstandläkare i Folktandvården Dalarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 28 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Nu utökar vi Resurscenter med fler allmäntandläkare.

Vi söker allmäntandläkare till Resurscenter, Folktandvården Dalarna.

Resurscenter är en organisatorisk enhet inom Folktandvården Dalarna och arbetet leds av en verksamhetschef. Uppdraget är att säkerhetsställa tillgång på tandläkarresurser inom allmäntandvården vid tillfälliga vakanser. Ett uppdrag på en enskild klinik sträcker sig upp till maximalt sex månader men kan vara kortare beroende av behov. För att minska resor och avstånd delas länet in i en nordlig och en sydlig del. Ditt arbetsfält kommer at vara antingen den södra eller norra delen av Dalarnas län inom Folktandvårdens allmäntandvård.

Vi söker erfarna legitimerade tandläkare med stort engagemang och med intresse för kvalitetsinriktad tandvård. Du behöver klara av att arbeta i vårdsituationer med bristande bemanning och tycka om att handleda då du kan behöva handleda yngre, mer oerfarna tandläkare. Du kommer arbeta med alla patientgrupper och alla typer av behandlingar som ingår i en allmäntandläkares arbetsuppgifter. Du behöver på ett optimalt sätt samarbeta med verksamhetschefer, våra specialister och vara självgående som allmäntandläkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation och minst fem års yrkeserfarenhet av allmäntandvård. Körkort B och egen bil är ett krav. Möjlighet kan finnas att utnyttja landstingets leasingbilar.

Dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat med många typer av behandlingar och patientgrupper samt tidigare erfarenhet av liknande uppdrag är meriterade.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Urval och intervjuer sker löpande.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Välkommen med din ansökan.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.