UNDERSKÖTERSKA INFEKTIONSKLINIKEN avd 54

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Infektionskliniken I Falun är den enda specialistkliniken för Infektionssjukdomar i Dalarna och vi fyller en länsfunktion för omhändertagandet av komplicerade infektionsfall.
Avdelning 54 har 27 vårdplatser, enbart isoleringsrum.

Vi vårdar svårt sjuka patienter med hög vårdtyngd, både medicinskt och omvårdnadsmässigt. Patienterna har varierande infektionssjukdomar men även andra sjukdomar inom bl.a. medicin, kirurgi och ortopedi, ofta med akuta tillstånd.
Du får en bred kompetens och erfarenhet men även möjlighet att fördjupa dig i specifika ämnesområden.

Arbetet med patienterna sker i vårdlag och i nära samarbete med andra yrkeskategorier. Du arbetar nära patienten både i den medicinska- och patientnära omvårdnaden.
Du är delaktig i verksamhetens utveckling, kan samarbeta och arbeta i ett varierat, men ofta högt arbetstempo.

Som undersköterska på Infektionskliniken är Du flexibel och ansvarsfull.
Vi arbetar aktivt för utbildning/ fortbildning. Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat.
Vi tillämpar individuell schemaplanering.

Kvalifikationer

Du är undersköterska.
Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av infektionstillstånd och/eller svårt sjuka patienter. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.