1:a linjens chef/vårdadministratör, Vårdcentral Jakobsgårdarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Jakobsgårdarna är en av fyra vårdcentraler i Borlänge med drygt 14 000 listade patienter. Vi är cirka 60 medarbetare, olika kategorier - sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, läkare, samtalsterapeuter, psykologer mm.

Vi erbjuder dig som assistent och avdelningschef för medicinska sekreterare ett omväxlande arbete och en god arbetsgemenskap.

Som vårdadministratör/assistent är du en viktig del i utvecklingen av verksamheten. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp.

Du är avdelningschef för medicinska sekreterare med personalansvar. I arbetsuppgifterna ingår planering och schemaläggning för medicinska sekreterare och läkare, fakturahantering, personaladministration i Heroma, fungera som kontaktperson för läkarstudenter, delta i samverkans- och ledningsgrupp mm.
Du förväntas även ha ett övergripande ansvar för registreringar i olika IT-system, diarieföring samt vara ett stöd för övrig personal gällande datafrågor och administrativa arbetsuppgifter.

1:a linjens chefsuppdrag är ett förordnande och du har en tillsvidareanställning i din grundprofession som medicinsk sekreterare.

Kvalifikationer

Vana att arbeta i journalsystemet TakeCare/systemadministratör är meriterande, liksom goda kunskaper inom IT. Arbetet kräver en vilja att var behjälplig och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom god initiativ- och planeringsförmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga samt att du kan arbeta självständigt och har ett gott bemötande.

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.