Supportpersonal Helpdesk, Medicinsk teknik och IT, FALUN

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara anställd inom Medicinsk teknik och IT och arbeta med support till användarna i folktandvården. Folktandvården använder idag i huvudsak journalsystemet T4 och röntgensystemet Onepix.
Du arbetar med support till våra användare för de verksamhetsstöd vi använder i Folktandvården Dalarna. Du bemannar tillsammans med ytterligare två personer den helpdesktelefon vi erbjuder användarna under klinikernas öppettider. Du är med och kvalitetssäkrar installationer och uppdateringar, producerar användarmanualer och utbildar användare.
Du kommer ingå i ett team som idag består av 5 personer som har olika fokusområden såsom verksamhet, serverdrift, applikationsdrift och användarsupport till folktandvårdens kliniker.

Kvalifikationer

Du har lätt för att lära dig IT-system och kan vara med och förbättra dom. Du har god kännedom om arbetet på en folktandvårdsklinik såväl som alla regler som styr tandvården. Du är duktig på att förmedla kunskaper, såväl i tal som i skrift, och tycker om att hjälpa medarbetare att lösa sina problem i verksamhetsstöden.
Du har både tandvårdsutbildning och IT-utbildning eller erfarenheter som kan jämställas med sådana utbildningar.

Du har ett eget driv i ditt arbete och kan på sikt själv se områden som behöver följas upp och utvecklas i verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar både med arbetskamrater och användare på ett lyhört och smidigt sätt.

Tjänsten kräver B-körkort.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.