Anestesisjuksköterska till Centraloperation Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna på tjänsterna är sedvanliga för anestesisjuksköterska.
Operationsavdelningen har två huvudsektioner; kirurgi/gynekologi och ortopedi mellan vilka du roterar. ÖNH-operation är en egen avdelning som bemannas på anestesisidan av anestesisjuksköterskor från Centraloperation. På ÖNH-operation ingår käk- och ögonkirurgi som du kommer att vara med och bemanna.

Som anestesisjuksköterska arbetar du på s k "uteställen" som röntgen, mag-och tarmmottagningen och hjärtmottagningen.

Anestesisjuksköterskan ingår i sjukhusets larmkedja och åker på ambulanstransporter med patienter, som kräver annan vårdnivå, till annat sjukhus.

Var har ISP (individuell schemaplanering) på kliniken och arbetet innefattar dag- och nattjänstgöring. Beredskap ingår.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.